Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
23.04.18

VOORBESCHOUWING:
Komdende week in verband met de vakantie weinig activiteit op d'n Aekerboam. Alleen het Derde speelt een wedstrijd, maar wel in den vreemde: zij gaan op verplaatsing voetballen tegen Vosmeer 2.

zaterdag 28 april:

S.P.S.

: uur

JEUGD:
Ook een miniem programma bij de jeugd. Slechts één wedstrijd thuis; de O9 speelt tegen M.O.C.'17 O9-7. Daarnaast nog twee uitwedstrijden, de O13-2 speelt tegen Kapelle O13-3 en de O7 gaat naar Sint Annaland om tegen W.H.S. O7 te voetballen.


S.P.S. 55 jaar jong!
23.04.18

1

Klik op de flyer voor een groter formaat!


Pupil van de Week: Jasper van Nieuwenhuijzen
23.04.18

Jasper van Nieuwenhuijzen was in de wedstrijd tegen Smerdiek de Pupil van de Week en deed wat de selectie naliet: scoren. Deze keeper van de O11 treedt overigens in de voetsporen van opa Hans, die in het verleden ook het doel van S.P.S. verdedigde.

Jasper

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 16: Nul doelpunten bij de senioren
23.04.18

1: Richard

Een verzwakt Eerste kon het tegen een duidelijk gemotiveerd Smerdiek absoluut niet bijbenen. Al binnen het kwartier was het 0-2 en het was dat de gasten daarna gas terug namen, anders had het er zeer donker uitgezien voor het keurkorps van Poortvliet/Scherpenisse.
Het seizoen is nu echt over, er valt definitief niks meer te winnen.

Ook personele problemen bij het Tweede, dat een delegatie van het Derde als gastspeler mocht verwelkomen. Het mocht niet baten tegen V.V.C.'68 3, dat met 0-2 aan de goede kant van de score bleef.
Het Derde was verzet naar een latere datum.

Door de week twee wedstrijden, waarbij de O13-1 niet van Tholen wist te winnen. Dat deed de O11 wel van Vosmeer en herhaalde dit kunstje op zaterdag door CluZoNa O11-4 aan de zegekar te binden. Ook de O17 blijft op stoom en pakte Roosendaal O17-4 in. De O9 en O7 lieten dubbele cijfers noteren en deden dus wat aan het doelsaldo.
De O15 en O13-2 waren niet bij machte te winnen van respectievelijk Tholense Boys en W.V.V.'67.

In Goes moesten de VR2 diepgaan voor een overwinning, maar wederom lukte het. Met een 1-2 overwinning blijft de eerste plaats gehandhaafd.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 16.


Week 15: Tweemaal winst O17
18.04.18

In een spannende partij trok het Eerste uiteindelijk (onterecht) aan het kortste eind in en tegen Stavenisse. In de slotminuten sloeg de thuisclub nog een keer toe, daar waar eerder een doelpunt van S.P.S. volkomen onterecht was afgevlagd en -gefloten. Zuur dus, want het spel was eindelijk weer een stuk beter dan vorige weken.

SPS 1

Het Tweede en Derde waren om verschillende redenen afgelast.

De O17 blijft op koers voor wellicht de titel: twee maal winst in drie dagen tijd. De O13-1 speelde ook 2x, maar moest één maal de winst aan de tegenstander laten.
De O15 liet V.V.C.'68 O15 achter zich, en dat deden de O9 (Kruisland O9-2) en de O7 (Tholense Boys O7) ook.
De O13-2 pakte een punt tegen Steenbergen O13-3, helaas kon de O11 niet genoeg weerstand bieden tegen Klundert O11-3.

De VR2 pakten de punten wederom, ditmaal in Zierikzee tegen M.Z.C.'11 VR2.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 15.


Pupil van de Week: Marit van Haaften
13.04.18

Thijmen

Marit van Haaften was afgelopen zaterdag de Pupil van de Week tegen Vosmeer 1. Hoewel zij wél het goede voorbeeld gaf door de keeper van Vosmeer het nakijken te geven, wist S.P.S. 1 dat voorbeeld niet te volgen.

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 14: Spectaculair duel én winst Tweede
13.04.17

(f)

Met een draak van een wedstrijd werd een serie van twee nederlagen afgesloten door gelijk te spelen tegen Vosmeer. Van twee kanten werd er slecht gevoetbald, waarbij S.P.S. uiteindelijk nog de beste kansen had gekregen. Vosmeer dacht er in het laatste kwartier nog mee vandoor te gaan, maar keeper Richard hield zijn doel schoon.

Een spectaculair duel bij het Tweede. Tegenstander fc Bergen 2 was gekomen voor niks meer dan de volle winst, wat een open wedstrijd én veel doelpunten opleverde. De meeste voor het Tweede, dat daarmee zo goed als zeker is van nog een jaar 4e klasse.
De tweede winstpartij voor het Derde tegen S.K.N.W.K./Ouwerkerk 3 maakte dat de laatste plaats bleef waar het was.

Wisselende uitslagen bij de jeugd. De O17, O15, O13-1 en O9 pakten allen de volle winst, terwil de O13-2, O11 en O7 hun meerdere moesten erkennen.

Een reguliere overwinning voor de VR2, dat de eerste nederlaag tegen Wolfaartsdijk VR1 recht wist te zetten en zo op de 1e plaats bleven.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 14.


Nieuwe beheerder website
02.04.18

De kogel is door de kerk: de site krijgt volgend seizoen een nieuwe webmaster: Robert Theunissen. Robert gaat het overnemen en zit vol met nieuwe ideeën. Er zal dus het één en ander gaan veranderen, maar ook hij is afhankelijk van de geleverde content. Laat dus de site niet afhankelijk zijn van één of twee personen, want www.voetbalsps.nl is van alle leden!

Robert kan altijd "handjes" gebruiken, schroom niet en neem gerust contact met hem op om te kijken wat er kan gebeuren.


Pupil van de Week: Danique Noordijke
02.04.18

Danique

Vooraf was er wat spanning, maar daar was na het omkleden niets meer van te zien bij de Pupil van de Week: Danique Noordijke. Zij mocht deze week aftrappen voor de wedstrijd tegen Waarde en slalomde daarna door de verdediging, om met een vlammend schot te eindigen.

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 13: Alleen overwinning voor de O17
02.04.18

Het Eerste was geen schim van de ploeg die Halsteren vorige week nog redelijk partij bood, en was vooral de eerste 20 minuten volledig de weg kwijt. Waarde profiteerde met volle teugen en dartelde over het veld. Een 0-4 overwinning was een goede afspiegeling van de wedstrijd.

1e: Marnix

Het Tweede was vrij.
Het Derde speelde tegen W.H.S. 4 maar ook zij waren niet opgewassen tegen hun opponent. Zonder doelpunten dropen zij af naar de kantine, daar waar de groen-witten er vijf wisten te maken.

Twee wedstrijden bij de jeugd. De O15 haalde het niet tegen Halsteren O15-3, daar waar op woensdag in de kwartfinale van de beker ook al niet kon worden gewonnen van Kapelle O15.
De O17 was het lichtpuntje van de dag, zij wonnen met 0-3 bij Nieuw Borgvliet O17.

De VR2 waren vrij.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 13.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen