Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
18.02.18

VOORBESCHOUWING:
Het Eerste krijgt Spui op bezoek, waar in de eerste wedstrijd met een goede wedstrijd nog van werd gewonnen. Dat geeft uiteraard geen zekerheid voor deze match...
Het Tweede is vrij.
Het Derde gaat op verplaatsing naar Oud-Vossemeer, waar de plaatselijke tweede keus zal willen laten zien dat de vorige overwinning geen vergissing was.

zaterdag 24 februari:

S.P.S. - Spui

14:30 uur

JEUGD:
Ook voor de jeugd gaat de competitie weer van start. Slechts twee teams spelen thuis: de O15 ontvangt Kruisland O15 en de O9 mag het opnemen tegen M.O.C.'17 O9-5.
De O17 gaat naar Bergen op Zoom om tegen Nieuw Borgvliet O17 te spelen, terwijl de kersverse kampioen O13 in Tholen de degens kruist met de plaatselijke O13. Ook op het eiland mogen de O11 (Oud-Vossemeer) en de O7 (W.H.S. O7). De verste reis maakt de O13-2, dat naar Kapelle afreist.


Gezocht: beheerder website
08.10.17

Na vele jaren gaat de websitebeheerder van deze site er mee stoppen. Daarom is S.P.S. op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die het heel leuk lijkt om dit over te nemen. Eigen ideeën, vernieuwing van de pagina's, nieuwe layout; alles is mogelijk.
Wil je het niet alleen doen maar met z'n tweeën, drieën, vieren of een heel leger? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Zelfs zonder enige ervaring is het mogelijk de site bij te gaan houden. Natuurlijk zal de huidige beheerder zoveel mogelijk de kneepjes van het vak bijspijkeren, indien nodig.

Interesse? Informeer bij het bestuur van S.P.S. of de huidige webmaster.


Darts Tournament 2018
20.02.18

Op vrijdagavond 16 maart 2018 is het weer tijd voor het jaarlijkse darttoernooi voor de senioren en de O17 in de kantine van ons aller S.P.S.

Gaat Sjaak Quist voor zijn 3e kampioenschap op rij of gaat iemand anders met de titel aan de haal?

Opgeven kan tot en met 12 maart bij Leonard Quist.
De deelname bedraagt 5 euro, de aanvang wordt nog bekend gemaakt.


Week 07: Beide bekerteams ronde verder
18.02.18

Het Eerste gaf een prima opvolging aan de overwinning van twee weken geleden. Nu moest, na een moeizame eerste helft, Cadzand in de tweede helft alsnog buigen en werd met een ruime overwinning de lange thuisreis aanvaard.

(f)

Tegen de nog puntloze rode-lantaarndrager wist het Tweede niet de volle winst te pakken. Na 90 minuten kon een 2-2 gelijkspel worden bijgeschreven. Ook met dank aan de vele spelers van het Derde die de wedstrijd alsnog mogelijk maakten.
Het Derde was vrij.

De twee overgebleven bekerteams moesten beiden naar den vreemde. De O17 wist in Willemstad met 1-3 een ronde verder te komen en ook de O15, dat in Dinteloord in de buurt zat, pakte een overwinning en bekert verder.
De overige teams speelden vriendschappelijk, met dien verstande dat de O13-1 moest worden afgelast in verband met te weinig spelers...

De VR2 blijven op koers van kampioenschap, na de reguliere overwinning op Kapelle VR1. In Kapelle werd met duidelijke cijfers afgerekend met de oppositie.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 07.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
10.02.18

Ze volgen elkaar nu snel op, vanwege wat "achterstallig onderhoud". Maar in de eerste S.P.S. van 2018 staat een middenvelder centraal, met een behoorlijke dosis zelfkritiek. Lees hieronder zijn verhaal.

Kijk <hier> voor de S.P.S. van januari 2018.


Week 05: Eerste doorbreekt negatieve reeks
08.02.17

SPS 1

Door de slechte veldgesteldheid her en der in den lande ging alleen de wedstrijd van het Eerste door.
Op een zware grasmat werd de negatieve reeks doorbroken door een goede 0-3 overwinning op een moeilijke tegenstrever. Hoewel de kwaliteit van het spel nog niet optimaal was, werd toch een verdiende overwinning gehaald op Kwadendamme.

Bij de jeugd alles afgelast.

Ook geen wedstrijd voor de VR2.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 05.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
28.01.18

De laatste S.P.S. van 2017 gaat over een bikkelharde verdediger, die al in de jeugd laat zien voor geen kleintje vervaard te zijn. Zelfs twee wedstrijden op een zaterdag zijn geen probleem voor deze topper, die een mooie toekomst in het vooruitzicht heeft.

Kijk <hier> voor de S.P.S. van december 2017.


Pupil van de Week: Thijmen de Rooij
28.01.18

Thijmen

De eerste Pupil van de Week van 2018 speelt in de O11 en is een rasechte verdediger: Thijmen de Rooij. Voor vader Han nog iets specialer, omdat hij in het verleden zelf deel uitmaakte van Stavenisse, zag hij Thijmen slalommen door de verdediging van de geel-roden.

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 04: O13-1 Kampioen!
28.01.18

Het Eerste kreeg kansen genoeg, was ook over het geheel gezien net de betere ploeg, maar moest in de "dying seconds" toch alle punten laten aan de bezoekers. Misschien niet geheel verdiend, maar de kansen moeten wel gemaakt worden om aanspraak te kunnen maken op de overwinning...

Kampioen

Het Tweede was vrij, de wedstrijd tegen N.O.A.D.'67 3 werd wegens een tekort aan spelers afgelast.
De inhaalwedstrijd van het Derde werd nipt verloren, maar geheel onverdiend was het geenszins. De bezoekers waren de betere maar verzuimden écht door te drukken.

Twee inhaalcompetitiewedstrijden bij de jeugd. De O17 pakte de winst tegen S.K.N.W.K., maar zag directe concurrent W.H.S. ook winnen en grepen zo naast het kampioenschap.
Dat deed niet de O13-1, dat met een eclatante overwinning luister bij het kampioenschap zette. Gefeliciteerd!!
De O15 oefende in Sint Annaland nuttig tegen W.H.S. O15.

De VR2 versterkten de koppositie door directe concurrent S.S.V.'65 VR1 met de kleinst mogelijke overwinning naar huis te sturen.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 04.


Trainingsweekend S.P.S. 1
24.01.18

Oirschot

Een traditie die werd voortgezet, was het trainingsweekend van het Eerste. In Oirschot werd dan wel weinig getraind, er werd wel aan teambuilding gedaan.

Klik <hier> voor het verslag.


Nieuwe trainer seizoen 2018-2019
06.01.18

Op de nieuwjaarsreceptie van S.P.S. is, na het bekendmaken van het vertrek van trainer Arno Anthonisse, bekendgemaakt wie volgend seizoen voor de groep zal staan: Anton Verweij. Hij traint op dit moment voor het vierde seizoen N.V.S. en gaf al eerder aan, aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Die heeft hij gevonden in de jeugdige groep van S.P.S. en daarom verwelkomen we hem hartelijk op sportpark d'n Aekerboam!


Week 50: Alleen O11 speelt wedstrijd
17.12.17

O11: Maik

Bij de senioren was het Eerste al op vrijdag afgelast, het Tweede en Derde volgden op zaterdag vanwege de slechte (lees: heel erg natte) gesteldheid van de velden.

Alleen de O11 speelde nog zijn laatste wedstrijd, thuis tegen Roosendaal O11-7. In een spannende wedstrijd werd helaas toch weer aan het kortste eind getrokken.

De VR2 waren vrijgeloot voor de beker en trainden op d'n Aekerboam.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 50.


Pupil van de Week: Lisa van Dijke
10.12.17

De laatste Pupil van de Week van dit kalenderjaar speelt in de O11 en heeft haar plaats in de voorhoede veroverd: Lisa van Dijke. Lisa is sinds dit jaar lid van S.P.S. en heeft als grote voordeel dat ze vrij groot is en dus goed gebruik van haar lichaam kan maken tijdens de duels. Zij gaf bij haar optreden de keeper van Apollo'69 het nakijken.
Lisa

Klik <hier> voor de fotoreportage.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen