Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
19.03.18

VOORBESCHOUWING:
De zwaarste tegenstander uit hun klasse; Halsteren, daar moet het Eerste op bezoek. Als enige punten kunnen afsnoepen in de heenmatch, kunnen zij dit kunstje opnieuw flikken?
Een halte verder gaat het Tweede, dat in Roosendaal mag aantreden tegen D.V.O.'60 2. Thuis een gelijkspel, wellicht dat dit rechtgezet kan gaan worden in de return.
Als enige speelt het Derde thuis, tegen Welberg 2. Een kraker van jewelste, zij het in de onderste regionen. De winnaar van deze partij schuift omhoog, de verliezer wacht het gevecht met de rode lantaarndrager.

zaterdag 24 maart:

Halsteren - S.P.S.

14:30 uur

JEUGD:
Vier van de zeven teams spelen thuis. De O17 ontvangt eilandgenoot Tholense Boys O17-2, terwijl de anderen Brabantse opponenten tegemoet kunnen zien: V.I.V.O.O. O15, Steenbergen O13-2 en CluZoNa O9-2.
De O13-2 gaat naar Bergen op Zoom (M.O.C.'17 O13-5), de O11 naar Fijnaart (de Fendert O11-3) en Welberg O7-3.


Gezocht: beheerder website
08.10.17

Na vele jaren gaat de websitebeheerder van deze site er mee stoppen. Daarom is S.P.S. op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die het heel leuk lijkt om dit over te nemen. Eigen ideeën, vernieuwing van de pagina's, nieuwe layout; alles is mogelijk.
Wil je het niet alleen doen maar met z'n tweeën, drieën, vieren of een heel leger? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Zelfs zonder enige ervaring is het mogelijk de site bij te gaan houden. Natuurlijk zal de huidige beheerder zoveel mogelijk de kneepjes van het vak bijspijkeren, indien nodig.

Interesse? Informeer bij het bestuur van S.P.S. of de huidige webmaster.


Week 11: Alles afgelast
19.03.18

Wederom wist Koning Winter een overwinning te halen: alle voetbal werd afgelast.

Kampioen

Klik <hier> voor de uitslagen van week 11.


Week 10: Eerste overwinning voor de O11!
12.03.17

O11

Op een hobbelig veld moest het Eerste proberen de draad weer op te pakken na het onnodige gelijkspel tegen Spui. Dat lukte niet helemaal, want ondanks dat een overwinning er had ingezeten, moest toch genoegen worden genomen met een gelijkspel in Wolphaartsdijk.

Het Tweede was na rust de draad kwijt tegen Nieuw Borgvliet 2 en ging zwaar de teil in.
Ook het Derde kon geen punt(en) mee naar huis brengen. Vanuit Tholen moest de terugreis met een 3-2 nederlaag worden ingezet.

Bij de eerste competitiewedstrijd voor de voorjaarscompetitie, werden bij de jeugd verschillende zeges geboekt. De meest in het oog springende was die van de O11, die voor het eerst dit seizoen drie punten in ontvangst konden nemen! Ook was er winst voor de O15 en de O7, die laatsten speelden hun eerste competitiewedstrijd ooit en pakten gelijk de volle winst.
De O17 moest, na een 3-0(!) voorsprong, alsnog genoegen nemen met een punt.
De O13-1 (een klasse hoger) en de O13-2 (een tegenstander die van een klasse hoger kwam) kregen klop. Dat gold ook voor de O9, dat zonder de ploeggenoten van Stavenisse het een stuk zwaarder zullen krijgen.

De VR2 gingen onverdroten voort waar ze waren gebleven, ditmaal moest Arnemuiden VR1 het onderspit delven. Kan er al voorzichtig over een kampioenschap worden gesproken?

Klik <hier> voor de uitslagen van week 10.


Week 09: Algehele afgelasting
12.03.18

Vanwege het strenge winterweer heeft de K.N.V.B. alle voetbal afgelast.

Kampioen

 

Klik <hier> voor de uitslagen van week 09.


Pupil van de Week: Tim Jansen
25.02.18

Thijmen

In de snijdende kou was de jongste van de O11 deze week de Pupil van de Week: Tim Jansen. Tim is een echte laatste man en staat zijn mannetje tussen de veelal een kop groter en sterker zijnde tegenstanders. Hij raasde door de verdediging van Spui alvorens naast de doelman te knallen.

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 08: IJzig stil op de velden, alleen Eerste balt
25.02.18

(f)

Qua wedstrijden een rustige zaterdag, daar de K.N.V.B. al in vroeg stadium categorie 2 eruit had gegooid. Het Eerste ging wel door, en had aan zichzelf te wijten dat het slechts één puntje overhield aan de match tegen Spui. Kansen te over, maar het deksel in de slotminuten alsnog op de neus.

Het Tweede had zelf een oefenwedstrijd ingepland en voetbalde vriendschappelijk 7x7 tegen Tholense Boys 3.

Zoals gezegd geen jeugdwedstrijden.

Ook de VR2 waren er door de K.N.V.B. uitgegooid.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 08.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
10.02.18

Ze volgen elkaar nu snel op, vanwege wat "achterstallig onderhoud". Maar in de eerste S.P.S. van 2018 staat een middenvelder centraal, met een behoorlijke dosis zelfkritiek. Lees hieronder zijn verhaal.

Kijk <hier> voor de S.P.S. van januari 2018.


Pupil van de Week: Thijmen de Rooij
28.01.18

Thijmen

De eerste Pupil van de Week van 2018 speelt in de O11 en is een rasechte verdediger: Thijmen de Rooij. Voor vader Han nog iets specialer, omdat hij in het verleden zelf deel uitmaakte van Stavenisse, zag hij Thijmen slalommen door de verdediging van de geel-roden.

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Nieuwe trainer seizoen 2018-2019
06.01.18

Op de nieuwjaarsreceptie van S.P.S. is, na het bekendmaken van het vertrek van trainer Arno Anthonisse, bekendgemaakt wie volgend seizoen voor de groep zal staan: Anton Verweij. Hij traint op dit moment voor het vierde seizoen N.V.S. en gaf al eerder aan, aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Die heeft hij gevonden in de jeugdige groep van S.P.S. en daarom verwelkomen we hem hartelijk op sportpark d'n Aekerboam!


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen