Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
19.11.17

VOORBESCHOUWING:
Komende zaterdag komt Hansweertse Boys naar Poortvliet, om tegen het Eerste revanche te halen voor de nederlaag die het afgelopen zaterdag leed. Maar ook het Eerste zelf zal nog het één en ander willen rechtzetten, dat belooft dus wat!
Het Tweede krijgt de kans om ook het vierdeklasserschap voor komend seizoen wat veiliger te stellen, als de hekkensluiter op bezoek komt: D.V.O.'60 2. Deze ploeg heeft nog niets gewonnen dus eigenlijk ook niks te verliezen.
De enige uitwedstrijd komt voor rekening van het Derde, dat in en tegen Welberg moet proberen drie punten aan het totaal toe te voegen. Want Welberg heeft nog welgeteld nul punten tot op heden.

zaterdag 25 november:

S.P.S. 1 - Hansw. Boys 1

14:30 uur

JEUGD:
Slechts twee thuiswedstrijden in de ochtend. De O15 moet winnen van Duiveland O15 terwijl de O13-1 kan laten zien waar het toe in staat is tegen S.K.N.W.K. O13.
De O13-2 speelt als enige in Zeeland; Kapelle om precies te zijn. De O17 gaat naar Lepelstraat, de O11 heeft Fijnaart als doel en de O9 gaat het verst op reis: Zevenbergen.


Gezocht: beheerder website
08.10.17

Na vele jaren gaat de websitebeheerder van deze site er mee stoppen. Daarom is S.P.S. op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die het heel leuk lijkt om dit over te nemen. Eigen ideeën, vernieuwing van de pagina's, nieuwe layout; alles is mogelijk.
Wil je het niet alleen doen maar met z'n tweeën, drieën, vieren of een heel leger? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Zelfs zonder enige ervaring is het mogelijk de site bij te gaan houden. Natuurlijk zal de huidige beheerder zoveel mogelijk de kneepjes van het vak bijspijkeren, indien nodig.

Interesse? Informeer bij het bestuur van S.P.S. of de huidige webmaster.


Algemene Ledenvergadering
12.11.17

Beste S.P.S.-ers,

Vrijdag 24 november 2017 staat de jaarlijkse ledevergadering op het programma. Deze wordt gehouden in de kantine van S.P.S. te Poortvliet en de aanvang is om 20:00 uur.

Tijdens deze vergadering zullen bestuursleden hun jaarlijkse verantwoording afleggen en kunt u uw stem laten horen. U begrijpt, het is dus een zaak dat u hierbij aanwezig bent. De laatste jaren kenmerkt de Algemene Ledenvergadering zich door een gematigde opkomst van de leden, een gemiste kans voor de afwezigen.

Een Algemene Ledenvergadering is de uitgelezen mogelijkheid voor u als lid van S.P.S., om alle inns en outs van de vereniging te weten. In een voor ieder bekende omgeving, wordt er in een prettige sfeer gesproken over alle facetten die bij S.P.S. aan de orde zijn en bent u in de gelegenheid om (kritische) vragen te stellen.
Die mogelijkheid laat u toch niet voorbij gaan!!!!

Mocht u niet in de gelegheid zijn om te komen, dit graag per mail kenbaar maken aan de secretaris van S.P.S.; Ap van de Belt.

Email: secretaris@voetbalsps.nl


Week 46: O13-1 pakt als enige drie punten
19.11.17

O13-1: Ardjan

In een bar- en barslechte wedstrijd (citaat supporters) wist het Eerste voor het eerst deze competitie geen enkel doelpunt te maken. Omdat Waarde dat wel één keer deed, werd dan ook de eerste nederlaag van dit seizoen geleden. Een domper die verwerkt zal moeten worden.

Het Tweede leed tegen V.V.C.'68 3 een gelijkmatige 5-0 nederlaag.
Het Derde ging niet door omdat W.H.S. 4 een baaldag had opgenomen.

De laatste twee ongeslagen statussen bij de jeugd gingen er aan. De O17 kon niet winnen van M.O.C.'17 O17-5, terwijl de O15 bij N.O.A.D.'67 O15 een nederlaag leed. Ook de O13-2, de O11 en de O9 verloren hun wedstrijden.
Enig lichtpuntje was de O13-1, dat in de topper tegen Kapelle O13-2 de volle buit binnenhaalde en zo in het zicht van de koploper blijft.

De VR2 waren vrij.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 46.


Trainer Arno Anthonisse stopt na dit seizoen
12.11.17

Vier jaar heeft de huidige trainer van de selectie; Arno Anthonisse, de scepter gezwaaid, maar na een gesprek met het dagelijks bestuur werd de knoop doorgehakt en stopt Arno ermee. In het begin zware maar de laatste twee seizoenen mooie tijden maakten dat het een memorabele tijd is geweest en namens S.P.S. bedanken we Arno dan ook alvast voor zijn inzet.


Week 45: Tweede delft onderspit in kraker
12.11.17

Het Eerste was vrij van beker- en competitieverplichtingen.
Dat gold niet voor het Tweede, dat de kraker tegen Smerdiek 2 voor de kiezen kreeg. De eerste helft kon nog aardig worden bijgebeend, maar na rust was het over en moest worden gecapituleerd voor de sterkere buren.

2: Rajko

Het sterke Bruse Boys 4 maakte de reputatie waar tegen het Derde en speelde de hele wedstrijd een gewonnen match. De 4-1 was een duidelijke afspiegeling van de kracht van de paarshemden.

De drie oudste jeugdteams blijven in de race voor de titel door alle drie zonder tegendoelpunten te winnen van hun opponenten.
De O13-2 pakte een puntje mee in de strijd tegen Prinsenland O13-2, terwijl de O11 dolgedraaid werd door V.V.C.'68 O11-2.
De O9 speelde in Stavenisse onderling vanwege een vrije dag.

Precies een jaar geleden speelden de VR2 ook tegen de Meeuwen VR1, toen werd verloren. De revanche smaakte dan ook zoet met de 0-3 overwinning in Zoutelande.

Klik <hier> voor het verslag van week 45.


Week 44: O9 pakt eerste winst!
05.11.17

1

Het Eerste heeft de goede lijn van afgelopen weken niet kunnen voortzetten tegen een zeer jong Wolfaartsdijk. In een werkelijk onmachtige vertoning werden in extremis uiteindelijk drie punten gepakt, maar allesbehalve verdiend. Eén lichtpuntje: er wérden in ieder geval drie punten gepakt...

Nieuw Borgvliet 2 had nog geen enkel tegendoelpunt hoeven incasseren, maar beleefde bij het Tweede zijn zwanenzang. Met 3-1 werden de oranjehemden terug naar Bergen op Zoom gestuurd, met Martin als scherprechter.
Ook een 3-1 winst voor het Derde, dat Tholense Boys 4 een lesje in effectiviteit gaf.

De O15 en O13-1 gaven wederom hun visitekaartjes af door met grote cijfers te winnen. Ook de O9 pakte drie punten, de eerste winstpartij van dit seizoen werd met grote vreugde ontvangen!
De O13-2 (nipt) en O11 (ruim) konden helaas niet winnen en bleven zonder punten achter.
De O17 was vrij.

In de topper tegen Arnemuiden VR1 pakten de VR2 de volle winst, zij het dat het kantje boord was: 2-1.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 44.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
29.10.17

De maand oktober herbergt een man die al behoorlijk wat jaren actief is binnen de club S.P.S. en nu een S.P.S. voor zijn kiezen krijgt. Eén van de mannen die op veel verschillende manieren terugkomt in de analen van de club en waar Robert weer mooie antwoorden uit wist te krijgen.

Kijk <hier> voor de S.P.S. van oktober 2017.


Week 43: O13-1 veegt W.H.S. van de mat
29.10.17

In wederom een mooie wedstrijd pakte het Eerste een puntje in Driewegen. Achteraf waren de gevoelens daarover verdeeld, maar gezien de wedstrijd mag worden geconcludeerd dat het wel een terechte uitslag was. Wel veel "als"-vragen, maar een leerzame partij was het zeker.

1e: Marnix

In Bergen op Zoom was het Tweede niet opgewassen tegen één der kampioenskandidaten. D.O.S.K.O. 2 maakte voor rust het verschil en daardoor blijven de mannen van Dré in de middenmoot.
Het Derde kon tot aan de rust het spel van Vrederust 3 bijbenen, maar moest na de thee alsnog het hoofd buigen. Zij blijven zodoende in de onderste regionen van de ranglijst bivakkeren.

De O15 was, net als de O17, vrij, maar speelde wel een leuke vriendschappelijke pot tegen W.H.S. Een gelijkspel was hun deel.
De O13-1 moest ook tegen W.H.S. en verpulverde de tegenstand, die nog ongeslagen was. De overige teams konden het niet bolwerken tegen hun respectievelijke tegenstanders en stonden allemaal zonder punten na het laatste fluitsignaal.

Na de eclatante midweekse bekeroverwinning tegen Kapelle VR1, pakten de VR2 ook in de uitwedstrijd tegen Veere/Z'landia M'burg VR2 de overwinning. Na rust, met de wind in de rug, werden de bakens verzet en tegelijkertijd de eerste plaats gepakt.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 43.


Pupil van de Week: Sophie Boelhouwers
22.10.17

De tweede Pupil van de Week speelt in de O11 en pas sinds dit jaar niet meer in het doel: Sophie Boelhouwers is haar naam. Sophie is tegenwoordig leider van de verdediging maar stoot regelmatig door naar het middenveld om daar te assisteren.
Sophie

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Pupil van de Week: Jeroen Deij
11.10.17

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en ook nu weer een Pupil van de Week. We trappen (letterlijk en figuurlijk) af met Jeroen Deij, een speler uit de O13-2. Deze veel scorende speler is eigenlijk nog een O11-categorie, maar mag door zijn talenten een level hoger acteren. Hij gaf het goede voorbeeld voor de rest die nog gaat komen!
Jeroen

Klik <hier> voor de fotoreportage.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Extra trainen bij Voetbalschool Soccer 10
20.04.16

Voetbalschool Soccer 10

Trainen en voetbalspellen in de meivakantie, meld je nu aan!

Proeftrainingen Smurfen

Lijkt het jou ook leuk om in binnenkort extra te trainen met voetballers en keepers van andere verenigingen, dan kun je je nu inschrijven voor het Soccer Camp in de meivakantie. Dit vindt plaats op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom op 3, 4 en 5 mei. Elke dag van 9.30 tot 15.30 uur.

Je traint onder leiding van toptrainers en dit jaar is Romano Denneboom (ex prof-voetballer bij Heerenveen, NEC en FC Twente) onze gasttrainer. Met de voetbalspellen zijn mooie prijzen te winnen.

Meld je aan voor 28 april. Het kost 110 euro inclusief lunch. Dit is zonder de kosten van het Soccer 10 tenue (als je dat nog niet hebt). De prijs hiervan vind je ook op de website.

Wil je meer informatie of je inschrijven, dan kan dat via:

www.soccer10.nl

1

1

Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen