Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
22.10.17

VOORBESCHOUWING:
Vorige week tegen de nummer één, maar het Eerste moet ook zaterdag weer tegen de koploper. Ditmaal naar Ovezande, waar D.w.O.'15 heeft geprofiteerd van het puntverlies van Halsteren. Wederom dus een hele pittige match, want ook D.w.O.'15 heeft als doelstelling om het hogerop te zoeken.
Al in de ochtend mag het Tweede het in Bergen op Zoom gaan proberen D.O.S.K.O. 2 moeilijk te maken. Geen gemakkelijke opdracht, want de Bergenaren zijn nog zonder puntvelies!
In Vrederust 3 treft het Derde in Halsteren een, op papier, redelijk gelijkwaardige tegenstander. Deze opponent heeft er twee gewonnen maar ook twee verloren en het Derde lijkt zich weer te hebben hervonden.

zaterdag 28 oktober:

D.w.O.'15 1 - S.P.S. 1

15:00 uur

JEUGD:
De O17 en O15 zijn dit weekend vrij van verplichtingen, maar dat geldt niet voor de overige teams. De O13-1 speelt thuis tegen W.H.S. O13, de O13-2 tegen D.I.O.Z. O13 en de O11 tegen V.I.V.O.O. O11. Alleen de O9 speelt uit, tegen M.O.C.'17 O9-6.


Gezocht: beheerder website
08.10.17

Na vele jaren gaat de websitebeheerder van deze site er mee stoppen. Daarom is S.P.S. op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die het heel leuk lijkt om dit over te nemen. Eigen ideeën, vernieuwing van de pagina's, nieuwe layout; alles is mogelijk.

Zelfs zonder enige ervaring is het mogelijk de site bij te gaan houden. Natuurlijk zal de huidige beheerder zoveel mogelijk de kneepjes van het vak bijspijkeren, indien nodig.

Interesse? Informeer bij het bestuur van S.P.S. of de huidige webmaster.


Pupil van de Week: Sophie Boelhouwers
22.10.17

De tweede Pupil van de Week speelt in de O11 en pas sinds dit jaar niet meer in het doel: Sophie Boelhouwers is haar naam. Sophie is tegenwoordig leider van de verdediging maar stoot regelmatig door naar het middenveld om daar te assisteren.
Sophie

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 42: Glorieus punt voor het Eerste
22.10.17

O17: Koen

Vooraf gaven weinig mensen een cent voor de kansen van het Eerste, maar na een heroïsch duel, waarbij verschillende kansen werden gecreëerd, werd toch een knap gelijkspel afgedwongen. Wellicht niet helemaal conform de verhoudingen op het veld, maar niemand in het S.P.S.-kamp die daar verder om maalde.

Voor het Tweede zit het bekeravontuur er op na de tweede ronde. Ondanks een 0-0 gelijkspel en kansen op meer, was het na de 1-0 achterstand gedaan met de formatie van Dré en liep Kapelle 4 uit naar een eclatante 5-0.
De eerste driepunter is binnen bij het Derde. Na een turbulente wedstrijd werden de bezoekers uit Nieuwerkerk met de kleinst mogelijke nederlaag naar huis gestuurd.

Slechts twee (beker)duels bij de jeugd, en beide met speels gemak gewonnen. De O17 had geen kind aan Zeelandia Middelburg O17-5, terwijl ook de O15 een makkelijke middag had tegen Kruiningen O15.

De bekerwedstrijd van de VR2 werd uitgesteld op verzoek van Kapelle VR1.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 42.

Verslag van S.P.S. volgt later deze week(?)


Mosselavond 2017
13.10.17

Geert
Op vrijdagavond 3 november 2017 vanaf 19:00 uur wordt er voor de senioren van S.P.S. (inclusief partners en kinderen), leden van de supportersclub en de sponsors, weer de traditionele mosselavond georganiseerd in de kantine van ons aller S.P.S.

Heerlijke mosselen, geserveerd met frietjes, stokbrood, kruidenboter en diverse sausjes (€ 15,00 p.p.). Voor degene die niet van mosselen houden, wordt er nasi met saté geserveerd (€ 10,00 p.p.). Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 5,-
Daarnaast is er nog een verloting waarbij weer een aantal mooie prijzen zijn te winnen.

Geef jezelf tot uiterlijk 29 oktober op bij het barpersoneel of bij Leonard Quist (leonardafca@hotmail.com).


Week 41: O17 en O15 ongeslagen
15.10.17

De verre uitreis naar Spui werd een ware happening. Twee ploegen die wilden voetballen en waarbij de nodige ruimte kwam. Het Eerste was daarbij het doeltreffendst en bezorgde de thuisploeg hun eerste nederlaag. De vierde plaats op de ranglijst werd daar tevens bij veroverd.

O11: Tim

Het Tweede was vrij.
In de thuiswedstrijd tegen Vosmeer 2 was het Derde zeker niet de mindere, maar moest het een aantal keer de bal onnodig uit het eigen doel halen. Gelukkig werd in de tweede helft de boel nog net recht getrokken.

Nog twee ongeslagen teams bij de jeugd: de O17 en O15. De O13-1 moest in 's Heer Arendskerke een nederlaag slikken, net als de O13-2, O11 en O9.

De VR2 hadden geen moeite met Zeelandia Middelburg VR1 en stuurde ze terug naar de hoofdstad met een eclatante overwinning.

Klik <hier> voor het verslag van week 41.


Pupil van de Week: Jeroen Deij
11.10.17

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en ook nu weer een Pupil van de Week. We trappen (letterlijk en figuurlijk) af met Jeroen Deij, een speler uit de O13-2. Deze veel scorende speler is eigenlijk nog een O11-categorie, maar mag door zijn talenten een level hoger acteren. Hij gaf het goede voorbeeld voor de rest die nog gaat komen!
Jeroen

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 40: Derde nog altijd puntloos
08.10.17

O13-1: Carmen

Na een moeizame eerste helft pakte het Eerste het na de thee goed op en sleepte uiteindelijk de overwinning uit het vuur tegen Vrederust. De herstelde Marnix drukte gelijk zijn stempel op de wedstrijd door twee maal te scoren en zo drie dure punten in eigen huis te houden.

Het Tweede lijkt zich hersteld te hebben van de enorme nederlaag in de eerste wedstrijd. Ook de derde match werd gewonnen, alhoewel dat er in de rust nog niet naar uitzag. Ook zij namen na de verfrissing het heft in handen en daarmee de punten.
Ook tegen Smerdiek 3 wist het Derde geen overwinning te halen. In een wedstrijd waarin de tegenstander duidelijk de sterkste was, werd het uiteindelijk 5-2.

Een duidelijke verdeling bij de jeugd, waar de oudste drie teams de punten pakten en de jongste drie alledrie verloren. De O17, O15 en O13-1 lijken mee te gaan draaien om de titel, terwijl de overige in de marge blijven. Overigens zijn de uitslagen en de stand bij de O9 door de KNVB uit de openbaarheid gehaald, zodat het koffiedik kijken is waar dit team gaat eindigen.

De combo Smerdiek/S.P.S. VR2 wist in Zeeuws-Vlaanderen een puntje af te snoepen van IJzendijke VR2.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 40.


Week 39: Punten stromen binnen
01.10.17

Een slechte wedstrijd maar wél eentje waarbij de punten werden binnengehaald. In en tegen Vosmeer volstonden enkele bevliegingen, met een schitterende vrije trap van Kevin als hoogtepunt, om de volle winst mee terug te nemen door het Eerste. Hopelijk is er voldoende vertrouwen gehaald om komende weken te werken aan verbetering van het spel.

1: Maurice

Het Tweede herpakte zich na de smadelijke nederlaag van vorige week door in Bergen op Zoom fc Bergen met 5-0 in te pakken. Martin was de grote man met maar liefst drie doelpunten.
Het Derde was vrij vanwege spelerstekort.

De O17 en O15 gingen voort op de ingeslagen weg en pakten allebei een overwinning. De O13-2 deed dat ook terwijl de O11 en O9 het beiden niet redden.
In een vriendschappelijk duel moest de O13-1 zijn meerdere in Smerdiek erkennen.

De eerste competitiewedstrijd is op een teleurstelling uitgelopen voor de VR2. In en tegen Wolfaartsdijk werd met 2-0 verloren.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 39.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Extra trainen bij Voetbalschool Soccer 10
20.04.16

Voetbalschool Soccer 10

Trainen en voetbalspellen in de meivakantie, meld je nu aan!

Proeftrainingen Smurfen

Lijkt het jou ook leuk om in binnenkort extra te trainen met voetballers en keepers van andere verenigingen, dan kun je je nu inschrijven voor het Soccer Camp in de meivakantie. Dit vindt plaats op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom op 3, 4 en 5 mei. Elke dag van 9.30 tot 15.30 uur.

Je traint onder leiding van toptrainers en dit jaar is Romano Denneboom (ex prof-voetballer bij Heerenveen, NEC en FC Twente) onze gasttrainer. Met de voetbalspellen zijn mooie prijzen te winnen.

Meld je aan voor 28 april. Het kost 110 euro inclusief lunch. Dit is zonder de kosten van het Soccer 10 tenue (als je dat nog niet hebt). De prijs hiervan vind je ook op de website.

Wil je meer informatie of je inschrijven, dan kan dat via:

www.soccer10.nl

1

1

Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen