Foto's Jum-pa-la-hi-tie

Vorige


S.P.S.-ers gaan los tijdens Jum-pa-la-hi-tie!

POORTVLIET - 19 OKTOBER 2007

Op vrijdagavond 19 november 2007 was het dan eindelijk weer zover: een Disco avond in de Kantine van ons aller S.P.S. Na de brand van vorig seizoen moest er één jaar worden gewacht op een vervolg. Dit keer was het thema “Jum-pa-la-hi-tie”, het ultieme Jump en Skihutfeest in één jasje! De officiële aftrap van het seizoen namens Het ActiviteitenTeam S.P.S.

J&E Entertainment werd opnieuw vastgelegd om de muziek te verzorgen deze avond. DJ Erik2K had er enorm veel zin in en dat was aan zijn muziek te horen.

Rond 22:00 uur begon het publiek toe te stromen. Op deze Discoavond kwamen zo een 75 bezoekers af. Een mooi en gezellig aantal weer.

Op het parkeerterrein bij Sportpark D'en Aekerboam stond een voorlichtingsbus m.b.t. drankgebruik. Dit gebeurde a.d.h.v. een vragenlijst. Aan het eind van de voorlichting kreeg eenieder een gadget mee.

Tegen het eind van de Discoavond stond de “Jump contest” op het programma waaraan zowel jongens als meiden meededen. Jump is een relatief nieuwe dansstijl en werd vorig jaar oktober min of meer geïntroduceerd in de Kantine van ons aller S.P.S. tijdens het feest met als thema Jumpalicious. Jump stond toen nog aan het begin van het populair worden. Het publiek kon tijdens deze Jump contest stemmen met de feesttoeters. Als je vond dat iemand goed kon Jumpen kon je toeteren en als men het niet kon toeterde je niet (een heel simpel spelletje eigenlijk J ) Mark Elenbaas werd gekozen tot beste Jumper van ons aller S.P.S. Mark nogmaals proficiat!!!

Omstreeks 01:00 uur was de Discoavond afgelopen en konden de bezoekers nog een lekker broodje Shoarma, Frikadel of Kroket bestellen om de gekregen honger te stillen.

Als ActiviteitenTeam kijken we terug op een zeer geslaagde Discoavond. Ook via deze weg willen we de mensen die achter de bar, de fotograaf en bij de garderobe hebben meegeholpen om de avond tot een succes te maken hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

Ik zou zeggen tot de volgende keer maar weer!!!

Namens Het ActiviteitenTeam S.P.S.

Logo ActiviteitenTeam S.P.S.

Credits
Foto's: d'n Vjírtienuh