Trainingen Smurfen najaar 2014

Vorige

S.P.S. SMURFENTRAININGEN
Seizoen 2014-2015


Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse organiseert:

SMURFEN TRAININGEN

Hallo jongens en meisjes,

S.P.S. is de voetbalvereniging voor de dorpen Poortvliet en Scherpenisse, waar we met 60 jeugdleden op een leuke, sociale en sportieve manier met elkaar aan het voetballen zijn op ons mooie sportpark D'n Aekerboam in Poortvliet (Deestraat 50).

Sinds de zomer van dit nieuwe seizoen hebben we weer een groep Smurfen; mini-F pupillen, jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. Deze groep is in september gestart met het volgen van trainingen, onder leiding van een deskundige en gemotiveerde trainer. Tevens heeft deze een aantal spelers van, onder andere, het Eerste elftal als assistent, om zo de groep goed te kunnen begeleiden.
Sinds december voetballen zij in de zaal in Poortvliet, vanwege de verslechterde weersomstandigheden. Het is de bedoeling dat de groep tot ongeveer eind maart, of iets eerder wanneer het weer het toelaat, in de zaal te blijven voetballen en daarna weer op d'n Aekerboam te gaan trainen. Ook zullen rond die tijd een aantal wedstrijdjes tegen gelijke teams van andere verenigingen worden georganiseerd.

1

Archieffoto april 2013.

Omdat er altijd nieuwe kinderen bijkunnen, zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe mini F-pupillen jeugdleden. Tijdens de trainingen worden verschillende leuke balspellen gedaan en eindigen we altijd met een lekker partijtje voetbal. Iedereen van 4, 5 en 6 jaar is van harte welkom, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Datum: Tijd: Aanwezig:
Donderdagavond 18:15 uur 19:15uur (aanwezig: 18:00 uur)

Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat je je eventueel nog kunt omkleden en we direct kunnen beginnen met de leuke trainingen!

Om goed te kunnen inspelen op de grootte van de groep, is het wenselijk dat nieuwe jongens of meisjes zich eerst aanmelden bij de waarnemend jeugdcoördinator Ap van de Belt. Dit zodat er altijd de juiste hoeveelheid begeleiders aanwezig zullen zijn.

Voor meer informatie: kijk op onze website www.voetbalsps.nl of neem contact op met de secretaris/ wnd jeugdcoördinator:
Ap van de Belt via secretaris@voetbalsps.nl of 06-22240790.

Veel succes en plezier allemaal en hopelijk tot gauw!Credits

Tekst: Bestuur S.P.S.
Foto: d'n Vjírtienuh