Bolusactie 2017

Vorige

Bolusactie 2017 wederom een groot succes!


Afgelopen 25 februari stond de jaarlijkse bolusactie van S.P.S. weer op de agenda. Door de inzet van de vele jeugdspelers en vrijwilligers was deze bolusverkoop ook dit jaar weer een groot succes. Er werden zo'n 450 bakjes verkocht in de kernen Poortvliet en Scherpenisse.

1

Foto 1: Verzamelen in de Zuidstraat.

2

Foto 2: De heerlijke bolussen liggen al gereed.

Om circa 08:00 uur in de morgen werden de 450 bakjes met bolussen afgeleverd op Sportpark d'en Aekerboam. Daar waar de chauffeur vorig jaar het hek nog uit z'n voegen reed, bleek het nieuwe hek dit jaar wel het leed bespaard te blijven. Nadat de bolussen waren uitgeladen, werden de bolussen verdeeld over vier divisies. Poortvliet, Scherpenisse, Buitenroute en hoofdsponsor Bouman Potter. Laatstgenoemde had namelijk van tevoren al te kennen gegeven een aantal bakjes te willen afnemen van ons. Na een instructie van Hjalmar (Poortvliet) en Anco (Scherpenisse), werd om 09:00 uur begonnen met de verkoop. Zowel Poortvliet als Scherpenisse werd verdeeld in vijf wijken. Tevens reed Corné Niemandsverdriet met zijn witte bestelbus de buitenroute, om ook hier wat bolussen te verkopen.

3

Foto 3: Na de groepsindeling kan iedereen op weg.

4

Foto 4: Ieder groepje heeft een eigen "wijk".

Tijdens een gezellige wandeling door de straten van de dorpen, kregen de groepjes het gezamenlijk voor elkaar om alle bakjes bolussen te verkopen. Nadat de kinderen als een drankje hadden gekregen en nadat het geld was gecontroleerd, mochten de kinderen naar huis.

5

Foto 5: Alle bolussen werden verkocht, goed gedaan iedereen!

We willen alle jeugdspelers, begeleiders en vrijwilligers die hebben meegeholpen met de verkoop van de bolussen ontzettend bedanken. Ook worden uiteraard alle mensen die van de heerlijke bolussen hebben gegeten en die dus bolussen hebben gekocht bedankt voor de steun aan onze club. Dankzij jullie hebben we een mooi bedrag van ruim €600,- weten op te halen. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp en steun. Wij zijn erg trots op jullie!

De jeugdafdeling van S.P.S.Credits

Tekst: Anco van der Werff
Foto's: d'n Vjírtienuh