Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Vosmeer 1 (07.04.2018)

Vorige

S.P.S. 1 - Vosmeer 1 (competitie)Teleurstellend gelijkspel in derby

Zaterdag 4 april matchday, Vosmeer komt op bezoek en is daarmee de eerste van de drie derby's op rij. Na de teleurstellende resultaten van de laatste weken kan S.P.S. de drie punten goed gebruiken om weer wat positieve energie te tanken. Met een heerlijk zonnetje erbij stappen beide teams iets voor half 3 het veld op. Pupil van de week Marit van Haaften, spelend bij de JO11, laat voorafgaand aan de wedstrijd het goede voorbeeld zien door de bal netjes in het Vosmeer-doel te schieten.

 

Foto 1:

 

Foto 2:

De wedstrijd start en meteen is het verschil van beide teams goed zichtbaar. S.P.S. domineert, laat de bal rondgaan en de organisatie staat goed. Dit zorgt ervoor dat Vosmeer in de eerste helft nauwelijks tot kansen komt. Kansen voor S.P.S. komen er zeker alleen blijven de doelpunten uit. Jelmar die van achteruit is opgekomen krijgt hierbij nog de grootste kans maar een goede reflex van de keeper houd hem van scoren. Kort samengevat is S.P.S. de eerste helft de veel betere ploeg maar vergeet het zichzelf te belonen.

 

Foto 3:

 

Foto 4:

In de tweede helft zien we een ander spelbeeld, Vosmeer is vooral bezig met tijdrekken maar zet op sommige momenten S.P.S. behoorlijk onder druk. Beide ploegen krijgen wat kansen waarbij Richard keurig zijn doel schoonhoudt en Wilmer tot twee keer toe op de benen van de doelman aan de overkant strandt. Leonard, Raynor en Andries de Jong vallen in de loop van de tweede helft in. Voor Andries zijn debuut in het eerste elftal op naar nog veel meer wedstrijden. Het spel gaat behoorlijk op en neer maar gescoord zou er vandaag niet gaan worden. Als de scheids een einde aan de wedstrijd maakt moet S.P.S. verslagen toekijken hoe Vosmeer dit 0-0 gelijkspel viert als een overwinning.

 

Foto 5:

 

Foto 6:

De volgende weken staan de derby's tegen Stavenisse en Smerdiek op het programma, hier zullen passie, strijd en samenwerking hand in hand moeten gaan om tot betere resultaten te komen en het einde van de competitie nog enigszins glans te geven.

Tot volgende week,
Marnix

 

Scoreverloop:
(rust)


Credits

Tekst: Marnix van der Slikke
Foto's: d'n Vjírtienuh


 
Uitslag

0 - 0


(rust)
Opstelling S.P.S.

Corstiaan Andriesse
Jelmar Elenbaas
Richard Elenbaas
Jelmer Flikweert (74)
René de Groen
Ardjan de Jong (61)
Kees de Jong
Wilmer de Jong
Maurice Lindhout (61)
Marnix van der Slikke
Kevin Uijl

Invallers S.P.S.

Andries de Jong (61)
Leonard Quist (61)
Raynor Suurd (74)

Pupil van de Week
Marit van Haaften