Wedstrijdverslag de Meeuwen VR1 - Smerdiek/SPS VR2 (11.11.2017)

Vorige

de Meeuwen VR1 - Smerdiek/SPS VR2 (competitie)(k)

Zoals gebruikelijk moesten we het eerste kwartier voetballend weer op gang komen. Verdedigend waren we gelukkig wel van de eerste minuut bij de les. Onze eerste goede aanval was pas na zo'n 25 minuten spelen. Naarmate de eerste helft vorderde, kregen we meer de overhand. In de 35e minuut werd Joëlle bewust neergehaald net buiten de zestien, waadoor zij anders alleen voor de keepster had gestaan. We moesten het doen met alleen een vrije trap, die door Josca direct werd ingeschoten in de verre hoek waar de keepster stond opgesteld.

In de tweede helft probeerde de Meeuwen gelijk druk te zetten, maar in de meeste gevallen konden we ons hier onderuit voetballen. Elizabeth heeft geen enkele redding hoeven te verrichten.

Na een goede aanval over links, bleef de bal in het vijfmetergebied liggen. Joëlle was alert en gebruikte haar lichaam om de bal af te schermen en van van twee meter langs de keepster te tikken. De scheidsrechter vergat te fluiten voor het naar beneden halen van Elles in het strafschopgebied van de Meeuwen en ook een aantal handsballen werden over het hoofd gezien.

Na een misser van de laatste dame kon Elles in de 86e minuut alleen op de keepster af. Zij hield het overzicht en legde de bal breed op de goed meegelopen Pauline die de overwinning veilig stelde.

René.

 

Scoreverloop:
35e minuut: 0-1
(rust)
62e minuut: 0-2
86e minuut: 0-3


Credits

Tekst: René Uijl
Foto's: n.v.t.


 
Uitslag

0 - 3

Josca J.

Joëlle v.d. B.
Pauline v. 't H.
0 - 1
(rust)
0 - 2
0 - 3
Opstelling S.P.S.

..

Invallers S.P.S.
..