Wedstrijdverslag de Fendert 1 - S.P.S. 1 (vriendschappelijk)

Vorige

de Fendert 1 - S.P.S. 1 (vriendschappelijk)Geflatteerde nederlaag voor S.P.S.

Na een vijftal trainingen was het dan eindelijk weer eens tijd om een wedstrijd te spelen, vriendschappelijk tegen de Fendert. Een goede tegenstander om tegen te voetballen.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd, maar de eerste kans was voor ons. Leonard komt één op één met de keeper maar helaas kon hij het niet afmaken. Ook komt Jelmer even later nog één op één maar hij ziet zijn schot net naast de kruising vliegen. En waar je zelf de kansen niet afmaakt doet de tegenstander dat wel: 0-1 door een voorzet vanaf de linkerkant waarna de spits hem goed binnentikt.Hierna krijgt Suurd nog een goede mogelijkheid maar hij was te gehaast met zijn voorzet zodat ook deze kans voorbij ging.

De tweede helft ging De Fendert beter voetballen en na een overtreding bij ons op de zestien lag de nummer 10 van de Fendert aan en scoorde de 0-2. Even later precies dezelfde plek en nu schoot hij hem weergaloos binnen, die had geen keeper op de wereld kunnen pakken, zo ook onze Beer niet. De vermoeidheid sloop er in bij S.P.S. waardoor de Fendert uit liep naar 0-6.

Gelukkig pakte S.P.S. het goed op en wisten we er zelf ook nog drie te maken. Eindstand: 6-3. Al met al een goede wedstrijd om aan de conditie te werken en weer lekker in vorm te komen richting het nieuwe seizoen.

1
Maurice

 

Scoreverloop:
18e minuut: 1-0
rust
66e minuut: 2-0
71e minuut: 3-0
73e minuut: 4-0
77e minuut: 5-0
85e minuut: 6-0
87e minuut: 6-1
88e minuut: 6-2
90+1e minuut: 6-3 (strafschop)


Credits

Tekst: Maurice Lindhout
Foto: d'n Vjírtienuh


 
Uitslag

6 - 3

speler de Fendert

speler de Fendert
Jelmer F.
Maurice L.
Maurice L.
1 - 0
(rust)
6 - 0
6 - 1
6 - 2
6 - 3
Opstelling S.P.S.

Corstiaan Andriesse
Jelmar Elenbaas
Richard Elenbaas
Jelmer Flikweert
René de Groen
Ardjan de Jong
Kees de Jong
Wilmer de Jong
Maurice Lindhout
Leonard Quist
Raynor Suurd

Invallers S.P.S.
Kevin Poot
Mark Smits