07-09-2024 SPS 1 – de Markiezaten 1

Een heerlijke wedstrijd waarin SPS weer liet zien wat het in huis heeft (of in ieder geval kan hebben). Al in de eerste helft was het minimaal gelijkwaardig aan de vierdeklasser, en kreeg het ook de betere kansen. Sterker nog, de Bergse club kreeg er geen. René de Groen maakte in de 19e minuut de 1-0.

Na rust werd SPS alleen maar sterker, vooral ook omdat de gasten geen kansen konden creëren. Nadat Raynor Suurd al in de 2e minuut na rust de tweede binnenschoot, kwam in de 67e minuut uit het niks de aansluitingstreffer. Toen kreeg de thuisploeg het wat moeilijker, maar na zo’n tien minuten kantelde de wedstrijd weer terug. In de laatste vijf minuten bepaalden nogmaals René en Maurice van der Slikke de eindstand.

Foto 1: Richard Elenbaas, die in een één-op-één als winnaar tevoorschijn komt.

Foto 2: Ardjan de Jong

Foto 3: Raynor Suurd

Foto 4: Wilmer de Jong

Foto 5: Arnold Elenbaas

Foto 6: René de Groen scoort de 3-1