24-08-2024 SPS 1 – OFB 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen, inmiddels, competitiegenoot OFB op het affiche. Trainer Johnny van Dijke had tevens, ook al vanwege het uitvallen van de wedstrijd van het Tweede/Derde, de beschikking over een behoorlijk aantal spelers, zodat hij wat kon experimenteren. OFB was duidelijk met een strijdplan richting Poortvliet gekomen en liet er geen gras over groeien: na 25 minuten stond het 0-2.

Na de rust, met een aantal wissels, bleef de strijd redelijk gelijkopgaand, maar waren het wederom de bezoekers die nog tweemaal het net wisten te vinden.

Zodoende veel geleerd en op naar de komende zaterdag, waar de eerste, echte wedstrijd op het programma staat: Waarde-uit voor de beker.

Overigens was er afgelopen dinsdag in Hoogerheide ook nog een oefenwedstrijd, waar de details anders waren ingevuld. Door doelpunten van René de Groen (2x) en Justin van der Slikke, werd na een 1-3 ruststand uiteindelijk met 3-4 gewonnen. Corstiaan Andriesse maakt in de tweede helft het laatste doelpunt.

Foto 1: Richard Elenbaas

Foto 2: Jelmar Elenbaas

Foto 3: Corstiaan Andriesse

Foto 4: een teleurgestelde Raynor Suurd

Foto 5: (ik denk) Stijn van der Male (maar kan ook Daan zijn)

Foto 6: Casper Theunissen